Що бачить людина якщо обмежити доступ до Instagram?

Що дає обмежений доступ до Instagram?

Якщо ви обмежите доступ для певної людини: Він не буде бачити, чи ви в мережі і прочитали ви його повідомлення. Нові коментарі до ваших публікацій, залишені цією людиною, будуть видно тільки йому. Ви зможете переглянути їх, натиснувши Показати коментар.

Як зрозуміти, що людина обмежила доступ до інсти?

Ознаки того, що ваш обліковий запис потрапив у бан:

  1. Повідомлення в директі не відображаються. Ви не можете написати особисте повідомлення або переглянути історію листування.
  2. «Мій обліковий запис Instagram деактивовано». …
  3. Вам надійшло на пошту повідомлення із попередженням про те, що буде включено бан.
  4. «Заблокували у Інстаграмі за передплати».

Як зрозуміти, що ти маєш в обмеженому доступі?

Якщо ви обмежите доступ для певного людини: Ви не отримуватимете повідомлення про його повідомлення, а ваш телефон не видаватиме звуки під час дзвінка від нього. Ви не зможете дзвонити або надсилати повідомлення. Чат з ним не відображатиметься у списку "Чати".

Як виглядає обліковий запис у Instagram, коли обмежили доступ?

Що бачить людина, яку заблокували у Інстаграм: публікації у стрічці відсутні (хоча їх реальна кількість у шапці профілю видно). Не можна переглянути передплатників та підписки. Не можна передплатити акаунт, замість кнопки "Підписатися" буде "Користувач не знайдений".