У будь-яких повідомлень, відправлених контакту, який заблокував вас буде відображатися тільки одна сіра галочка, яка показує, що повідомлення надіслано. Друга галочка не відображатиметься. Ви не зможете здійснювати вихідні дзвінки. Ви не зможете додати цей контакт до групи, адміністратором якої ви є.
Ви не можете бачити статус контактів. Ви не бачите оновлення фотографій профілю контакту. Будь-які повідомлення, надіслані контакту, який вас заблокував, показуватимуть лише одну сіру галочку, яка показує, що повідомлення було надіслано . Вони не показуватимуть другої галочки.
Заблоковані контакти не побачать ваших статусів. Однак, вони зможуть бачити ваші статуси, опубліковані до блокування.
Якщо ви постійно телефонуєте абоненту і чуєте голосове сповіщення оператора стільникового зв'язку "Абонент зайнятий", або "апарат поза зоною", то це також означає, що ви потрапили до "чорного списку". "При цьому смс-повідомлення будуть надсилатися, але не будуть доставлені", – підкреслив експерт.
Відкрийте WhatsApp > Статус. Прокрутіть вниз до розділу Переглянути приховані статуси.
Заблоковані контакти або номери телефонів більше не зможуть дзвонити та надсилати повідомлення. Час вашого останнього відвідування, статус "в мережі", оновлення статусу та зміни вашого фото профілю не буде видно відправникам, яких ви заблокували.
Ні, ви не можете бачити його фотографію профілю, коли вас хтось заблокував у WhatsApp . Якщо вас хтось заблокував у WhatsApp, це рівносильно розриву зв'язку між вами двома, і ви не зможете отримати доступ до інформації цієї людини або надсилати їй будь-які повідомлення в WhatsApp.
Якщо ваш дзвінок переходить на голосову пошту після кількох дзвінків або якщо вони відповідають Ви, ймовірно, були заблоковані. Цей метод не є надійним. Якщо людина, якій ви дзвоните, відключила невідомих абонентів, вони не побачать ваше повідомлення або не почують ваш дзвінок. Бажаєте заблокувати когось, хто не зможе вам писати?